Netflix mange steder

Netflix er en amerikansk gigant på streamingmarkedet af film og tv-serier over internettet. Netflix er verdenskendt, og slog første gang dørene op for streamingmulighederne tilbage i 1997, og kom til Danmark i 2012, hvor udviklingen blot har gået en vej siden. Netflix har nemlig udviklet sig eksplosivt siden, og kan i dag tilgås på mange forskellige måder, herunder Mac, Windows, PlayStation og de mange smartphones, tablets og Smart Tv’s. Netflix er dannet på abonnement betalinger hver eneste måned af deres brugere, men i dag kan du få Netflix medfølgende i mange forskellige tv-pakker, når du køber hos din tv udbyder. Derfor kan du med fordel undersøge hvilke tv-pakker og udbydere, som giver adgang til Netflix, når du skal vælge, hvis du ønsker at have Netflix som en mulighed.

Netflix er blevet utroligt populært i Danmark ligesom i mange andre lande, og det er der mange gode grunde til. Med adgang til Netflix kan du nemlig se alle de store især amerikanske Netflix serier og film. Derudover er Netflix begyndt de senere år selv, at producere deres egne film og serier, som du har udelukkende har muligheden for at se der og samtidig med det gives der adgang til andre store film og serier fra USA og andre store filmskabende lande.

Stort udvalg af de allerbedste serier og film


Som nævnt tidligere får du et stort udvalg af de allerbedste serier og film, når du køber dig selv adgang til Netflix. Tidligere gav Netflix adgang til mange serier og film fra alle mulige forskellige distributører fra forskellige lande. Udviklingen er dog gået i en retning, som har gjort, at Netflix selv er begyndt at producere deres egne film og serier, som har været en kæmpe succes for streaminggiganten Netflix. Det har faktisk været så stor en succes, at mange af de største serier i verden, i øjeblikket, og som du helt sikkert kender til hudløshed stammer fra Netflix og deres egen produktion.

Det er serier som Stranger Things, som er en serie spækket med spænding, gys og science fiction i en amerikansk by ved navn Hawkins. Serien handler om den forsvundne unge Will, som hans venner og familie nu forsøger at finde igen. Derudover er det en serie som Narcos, hvor du følger den hårde Pablo Escobar og det colombianske narkomiljø. Serien lægger op til action og spændingsfyldte øjeblikke. Serien følger Escobar og DEA-agenter, som forsøger at sætte en stopper for Escobars ulovligheder med narkohandel i Colombias underverden.